Köksbiträde (timvik), Kostservice Falun
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.
Regionservice leder, utför, utvecklar och effektiviserar servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna. Kostservice är en del av alla servicetjänster och vi har som huvudsakligt uppdrag att laga mat till patienter på Falu lasarett, men vi ansvarar också för matleverans till Regionens egen restaurang Gastronomen på sjukhuset samt Café&Butik verksamhet. Kostservice Falun har 32 medarbetar och innefattar Produktionskök, restaurang Gastronomen, Livsmedelspacken och Café&Butik. Vår arbetsplats präglas starkt av kundfokus, samarbete och arbetsglädje, vi söker nu timvikarier till Kostservice.
Varför ska du välja oss?
På Kostservice Falun blir du en del av ett positivt team där alla arbetar mot samma mål - att ge våra patienter och kunder den bästa möjliga måltidsupplevelsen. Här får du ett arbete där du kan göra skillnad där dina idéer och initiativ uppskattas. Du får också chansen att utvecklas i en miljö som präglas av arbetsglädje, samarbete och stolthet över det vi gör.
Arbetsuppgifter
Vi på Kostservice tillämpar oss av rotation på arbetsplatsen, vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar från disk, förberedning, städ, varumottagning och varupaketering till våra kunder. I restaurang och caféer tillkommer även servering, varuplock och kassatjänst. Viss administration förkommer också då vi skriver ut beställningar och recept från kostdataprogram och följer egenkontrollen. Vi serverar måltider 365 dag/året vilket innebär att helgarbete förekommer. Endast dagtid.
Vi sätter kunden i focus. Det är viktigt att du förstår helhetsbilden och ansvaret i varje arbetsuppgift, är engagerad, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi är ett glatt gäng som jobbar för att leverera den bästa servicen till våra kunder och gäster, vi hoppas att du vill bli en del av oss!
Kvalifikationer
Vi söker dig som är flexibel, driven, stresstålig, kommunikativ och ansvarstagande i ditt arbetssätt. Du är inte rädd för att växla tempo och lära dig nya saker. Du är minst 18 år gammal. Viss datavana behövs. God svenska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande för tjänsterna är:
- Tidigare erfarenhet av livsmedel i storkök, kiosk och restaurang
- Kunskap inom specialkost- Kunskap inom kostdataprogram- Kassavana
Vi kommer kalla för intervju löpandes, vänta därför inte med din ansökan då tjänsterna kommer tillsättas löpande.
Ansökan
Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.
Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobb och utbildning - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.